آشپزی با علی

خورش دیوید پاشا یکی از مشهورترین خورش بوقلمون در کشور است. خورش بیشتر در تهیه گوشت مورد استفاده قرار می گیرد و در واقع ماده اصلی این ظرف است. این خورش به دلیل پ...

بازدید :155
دوشنبه 5 اسفند 1398زمان :15:47
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه خورش داوود پاشا

خورش دیوید پاشا یکی از مشهورترین خورش بوقلمون در کشور است. خورش بیشتر در تهیه گوشت مورد استفاده قرار می گیرد و در واقع ماده اصلی این ظرف است. این خورش به دلیل پخت مخصوص و مواد اولیه کم مورد علاقه بسیاری از ایرانیان قرار گرفته و در سالهای اخیر مورد توجه بسیاری قرار گرفته است.

علاوه بر طعم دلپذیر ، خورش دیوید پاشا از نظر ترکیبات مورد استفاده قرار می گیرد و ظاهر آن بسیار شبیه به فوزنجان است. بهترین گوشت برای این خورش گوشت گوسفند است ، اما در صورت تمایل مرغ یا بوقلمون نیز قابل استفاده است.

اکثر مردم ترکیه این خورش را با گوشت چرخ کرده درست می کنند و آن را به کاسه های کوچک گوشتی تبدیل می کنند ، که همچنین برای پخت و پز زمان کمتری نیز می برد. برای تزئین خورش داوود پاشا ، مردم می توانند از چاشنی هایی مانند زعفران ، سس ، رب انار ، بادام یا پسته استفاده کنند. خورش دیوید پاشا را برای ناهار و شام می توانید با برنج سفید سرو کنید.

نادیده گرفتن ارزش غذایی فراوان این خورش ، ارزش درمانی آن توجه ما را به خود جلب می کند.

خورش داوود پاشا طعم خوبی برای نعناع ، رب انار و پیاز دارد. می توان گفت که این خورش سرشار از گوشت دارای پروتئین و کلسیم بالایی است و برای همه سنین بخصوص سالمندان و کودکان مناسب است. این خورش احساس خوبی به نگه داشتن بیشتر گوشت در آن می دهد و باعث می شود فرد ساعت ها احساس گرسنگی نکند.

نمونه هایی از خورش های مشابه شامل خورش گوشت گاو و گوشت گاو ، خورش قرقاول با مرغ ، خورش گولاش و خورش قارچ است.

عناصر

گوشت چرخ کرده: 1 کیلوگرم

پیاز رنده شده: 2 عدد

پودر نعناع خشک: 1 قاشق غذاخوری

رب انار: 2 قاشق غذاخوری

کره: به میزان لازم

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

دارچین: به میزان لازم

آب: 1 لیوان

مراحل پخت

مرحله 1

در یک کاسه مناسب ، گوشت چرخ کرده را که ترکیبی از گوشت گوسفند و گوشت گاو است ، با پیاز رنده شده ، ادویه جات و نمک ترکیب کنید.

گام 2

سپس اندازه گردو را با دست درست کنید.

مرحله 3

گوشت دلچسب را درون یک ظرف قرار داده و در یخچال قرار دهید تا آنها را بگیرد

مرحله 4

مقداری کره را درون تابه بریزید و گرم کنید.

مرحله 5

پیازهای باقیمانده را رنده کنید ، داخل قابلمه بریزید و کمی آبکش کنید.

مرحله 6

بعد از اینکه پیازها کمی طلایی شدند ، رزماری را در یک قابلمه ریز سرخ کنید.

مرحله 7

در این زمان ، پودر نعناع خشک شده را به نخود اضافه کرده و با گوشت آن را صاف کنید.

مرحله 8

رب انار را در یک لیوان آب خوب حل کنید ، سپس آن را به قابلمه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا گوشت اجازه ندهد.

مرحله 9

در آخر صبر کنید تا مواد جوشکاری داخل و خارج شوند.

مرحله 10

بعد از نیم ساعت که مواد غذایی خنک شد ، آن را درون ظرف مورد نظر برای سرو بریزید.



مشاهده پست مشابه : سالاد چغندر و سیب زمینی
نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
آشپزی با علی آشپزی با علی کد امنیتی

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آرشیو
خبر نامه


معرفی وبلاگ به یک دوست


ایمیل شما :

ایمیل دوست شما :



چت باکس




captcha


پیوندهای روزانه
  • آرشیو لینک ها
آمار سایت
  • کل مطالب : 4
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 1
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 17
  • بازدید ماه : 63
  • بازدید سال : 75
  • بازدید کلی : 1621
کدهای اختصاصی