خورش دیوید پاشا یکی از مشهورترین خورش بوقلمون در کشور است. خورش بیشتر در تهیه گوشت مورد استفاده قرار می گیرد و در واقع ماده اصلی این ظرف است. این خورش به دلیل پخت مخصوص و مواد اولیه کم مورد علاقه بسیاری از ایرانیان قرار گرفته و در سالهای اخیر مورد توجه بسیاری قرار گرفته است.
علاوه بر طعم دلپذیر ، خورش دیوید پاشا از نظر ترکیبات مورد استفاده قرار می گیرد و ظاهر آن بسیار شبیه به فوزنجان است. بهترین گوشت برای این خورش گوشت گوسفند است ، اما در صورت تمایل مرغ یا بوقلمون نیز قابل استفاده است.
اکثر مردم ترکیه این خورش را با گوشت چرخ کرده درست می کنند و آن را به کاسه های کوچک گوشتی تبدیل می کنند ، که همچنین برای پخت و پز زمان کمتری نیز می برد. برای تزئین خورش داوود پاشا ، مردم می توانند از چاشنی هایی مانند زعفران ، سس ، رب انار ، بادام یا پسته استفاده کنند. خورش دیوید پاشا را برای ناهار و شام می توانید با برنج سفید سرو کنید.
نادیده گرفتن ارزش غذایی فراوان این خورش ، ارزش درمانی آن توجه ما را به خود جلب می کند.
خورش داوود پاشا طعم خوبی برای نعناع ، رب انار و پیاز دارد. می توان گفت که این خورش سرشار از گوشت دارای پروتئین و کلسیم بالایی است و برای همه سنین بخصوص سالمندان و کودکان مناسب است. این خورش احساس خوبی به نگه داشتن بیشتر گوشت در آن می دهد و باعث می شود فرد ساعت ها احساس گرسنگی نکند.
نمونه هایی از خورش های مشابه شامل خورش گوشت گاو و گوشت گاو ، خورش قرقاول با مرغ ، خورش گولاش و خورش قارچ است.
عناصر
گوشت چرخ کرده: 1 کیلوگرم
پیاز رنده شده: 2 عدد
پودر نعناع خشک: 1 قاشق غذاخوری
رب انار: 2 قاشق غذاخوری
کره: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
دارچین: به میزان لازم
آب: 1 لیوان
مراحل پخت
مرحله 1
در یک کاسه مناسب ، گوشت چرخ کرده را که ترکیبی از گوشت گوسفند و گوشت گاو است ، با پیاز رنده شده ، ادویه جات و نمک ترکیب کنید.
گام 2
سپس اندازه گردو را با دست درست کنید.
مرحله 3
گوشت دلچسب را درون یک ظرف قرار داده و در یخچال قرار دهید تا آنها را بگیرد
مرحله 4
مقداری کره را درون تابه بریزید و گرم کنید.
مرحله 5
پیازهای باقیمانده را رنده کنید ، داخل قابلمه بریزید و کمی آبکش کنید.
مرحله 6
بعد از اینکه پیازها کمی طلایی شدند ، رزماری را در یک قابلمه ریز سرخ کنید.
مرحله 7
در این زمان ، پودر نعناع خشک شده را به نخود اضافه کرده و با گوشت آن را صاف کنید.
مرحله 8
رب انار را در یک لیوان آب خوب حل کنید ، سپس آن را به قابلمه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا گوشت اجازه ندهد.
مرحله 9
در آخر صبر کنید تا مواد جوشکاری داخل و خارج شوند.
مرحله 10
بعد از نیم ساعت که مواد غذایی خنک شد ، آن را درون ظرف مورد نظر برای سرو بریزید.
مشاهده پست مشابه : سالاد چغندر و سیب زمینی