close
آخرین مطالب
  • هاست وردپرس تحویل آنی
  • فود کده
  • آشپزی با علی

    خورش دیوید پاشا یکی از مشهورترین خورش بوقلمون در کشور است. خورش بیشتر در تهیه گوشت مورد استفاده قرار می گیرد و در واقع ماده اصلی این ظرف است. این خورش به دلیل پ...

    بازدید :350
    دوشنبه 5 اسفند 1398زمان :15:47
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    طرز تهیه خورش داوود پاشا

    خورش دیوید پاشا یکی از مشهورترین خورش بوقلمون در کشور است. خورش بیشتر در تهیه گوشت مورد استفاده قرار می گیرد و در واقع ماده اصلی این ظرف است. این خورش به دلیل پخت مخصوص و مواد اولیه کم مورد علاقه بسیاری از ایرانیان قرار گرفته و در سالهای اخیر مورد توجه بسیاری قرار گرفته است.

    علاوه بر طعم دلپذیر ، خورش دیوید پاشا از نظر ترکیبات مورد استفاده قرار می گیرد و ظاهر آن بسیار شبیه به فوزنجان است. بهترین گوشت برای این خورش گوشت گوسفند است ، اما در صورت تمایل مرغ یا بوقلمون نیز قابل استفاده است.

    اکثر مردم ترکیه این خورش را با گوشت چرخ کرده درست می کنند و آن را به کاسه های کوچک گوشتی تبدیل می کنند ، که همچنین برای پخت و پز زمان کمتری نیز می برد. برای تزئین خورش داوود پاشا ، مردم می توانند از چاشنی هایی مانند زعفران ، سس ، رب انار ، بادام یا پسته استفاده کنند. خورش دیوید پاشا را برای ناهار و شام می توانید با برنج سفید سرو کنید.

    نادیده گرفتن ارزش غذایی فراوان این خورش ، ارزش درمانی آن توجه ما را به خود جلب می کند.

    خورش داوود پاشا طعم خوبی برای نعناع ، رب انار و پیاز دارد. می توان گفت که این خورش سرشار از گوشت دارای پروتئین و کلسیم بالایی است و برای همه سنین بخصوص سالمندان و کودکان مناسب است. این خورش احساس خوبی به نگه داشتن بیشتر گوشت در آن می دهد و باعث می شود فرد ساعت ها احساس گرسنگی نکند.

    نمونه هایی از خورش های مشابه شامل خورش گوشت گاو و گوشت گاو ، خورش قرقاول با مرغ ، خورش گولاش و خورش قارچ است.

    عناصر

    گوشت چرخ کرده: 1 کیلوگرم

    پیاز رنده شده: 2 عدد

    پودر نعناع خشک: 1 قاشق غذاخوری

    رب انار: 2 قاشق غذاخوری

    کره: به میزان لازم

    نمک: به میزان لازم

    فلفل: به میزان لازم

    دارچین: به میزان لازم

    آب: 1 لیوان

    مراحل پخت

    مرحله 1

    در یک کاسه مناسب ، گوشت چرخ کرده را که ترکیبی از گوشت گوسفند و گوشت گاو است ، با پیاز رنده شده ، ادویه جات و نمک ترکیب کنید.

    گام 2

    سپس اندازه گردو را با دست درست کنید.

    مرحله 3

    گوشت دلچسب را درون یک ظرف قرار داده و در یخچال قرار دهید تا آنها را بگیرد

    مرحله 4

    مقداری کره را درون تابه بریزید و گرم کنید.

    مرحله 5

    پیازهای باقیمانده را رنده کنید ، داخل قابلمه بریزید و کمی آبکش کنید.

    مرحله 6

    بعد از اینکه پیازها کمی طلایی شدند ، رزماری را در یک قابلمه ریز سرخ کنید.

    مرحله 7

    در این زمان ، پودر نعناع خشک شده را به نخود اضافه کرده و با گوشت آن را صاف کنید.

    مرحله 8

    رب انار را در یک لیوان آب خوب حل کنید ، سپس آن را به قابلمه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا گوشت اجازه ندهد.

    مرحله 9

    در آخر صبر کنید تا مواد جوشکاری داخل و خارج شوند.

    مرحله 10

    بعد از نیم ساعت که مواد غذایی خنک شد ، آن را درون ظرف مورد نظر برای سرو بریزید.



    مشاهده پست مشابه : سالاد چغندر و سیب زمینی
    نظرات این مطلب
    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    آشپزی با علی آشپزی با علی کد امنیتی

    درباره ما
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
    آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    • آرشیو لینک ها
    آمار سایت
    • کل مطالب : 4
    • کل نظرات : 0
    • افراد آنلاین : 1
    • تعداد اعضا : 0
    • بازدید امروز : 64
    • بازدید کننده امروز : 23
    • باردید دیروز : 0
    • بازدید کننده دیروز : 1
    • گوگل امروز : 0
    • گوگل دیروز : 0
    • بازدید هفته : 65
    • بازدید ماه : 235
    • بازدید سال : 2641
    • بازدید کلی : 4187
    کدهای اختصاصی