آشپزی با علی

بازدید :156
دوشنبه 5 اسفند 1398زمان :15:49
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خوراک ماهی و قارچ

ماهیو قارچ یکی از غذاهای خوشمزه و مفیدی است که می خواهیم امروز با آن آشنا شویم. این یکی از خوشمزه ترین و در عین حال رژیم هایی است که علاوه بر سرو ناهار ، سبک و حجمی نیز دارد. همچنین می توانید در شام یا حتی افطار نوشیدنی بنوشید.

ماهییکی از بهترین و مفیدترین غذاهای گوشتی است که سرشار از امگا 3 است. ماهی یکی از نادرترین و در عین حال مرغوب ترین غذاهای موجود در بازار است که می توان به راحتی از آن غذای خوشمزه تهیه و تهیه کرد. ماهی علاوه بر امگا 3 مانند سایر گوشت ها شامل پروتئین ، ویتامین ها و فسفر نیز هست. ماهی بسیار آسان برای طبخ غذا است و همراه با سوپ سرخ شده ، پخته شده یا کبابی می شود.

ماهیدر درمان بسیاری از بیماری ها از جمله کاهش بیماری های قلبی ، کاهش قند خون ، جلوگیری از افسردگی و بهبود خواب موثر است. پخت و پز ماهی به همراه قارچ بدون شک طعم و خواص بهتری به آن می بخشد. چندین بار در هفته ماهی را برای تهیه مواد مغذی مورد نیاز از جمله امگا 3 ترکیب کنید.

قارچها مانند ماهینقش مهمی در ارزش غذایی دارند و طبخ آن آسان است. قارچ ها همچنین در وعده های غذایی سرخ شده ، بخارپز یا کبابی در وعده نهار و شام مصرف می شوند ، اگرچه بهتر است نوشیدنی های تازه آنها را نوش جان کنید. قارچ دشمن اصلی دیابت است و برای کسانی که با این بیماری دست و پنجه نرم می کنند بسیار مفید است. از دیگر خواص ارزشمند این رژیم با ارزش می توان به کنترل فشار خون و پیشگیری از سرطان اشاره کرد.

سایر غذاهای مشابه شامل اسفناج ، ماهی، ماهی سالمون با عدس و تره فرنگی و تیلاپیا و گوجه کبابی است.

عناصر

فیله ماهی: 200 گرم

قارچ: 6 عدد

گوجه فرنگی: 1 قطعه

پیاز متوسط: 1 قطعه

فلفل کلم: 1 عدد

نمک: به میزان لازم

فلفل سیاه: به میزان لازم

روغن زیتون: به میزان لازم

جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

مراحل پخت

مرحله 1

پیاز خرد شده را در یک ظرف پخت مناسب با قارچهای خرد شده و شسته شده بجوشانید.

گام 2

مراقب باشید شعله را کمی افزایش دهید تا مواد با سرعت زیاد سرخ شوند تا شعله های آتش نشود و قارچها آب نگیرند.

مرحله 3

بعد از پخت ، فلفل دلمه ای و همچنین گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و دوباره بپزید.

مرحله 4

در عین حال ، بهتر است ماهیها را در ماهی تابه یا گریل دیگری سرخ کنید و سپس به مواد اضافه کنید و دوباره آنها را سرخ کنید.

مرحله 5

چاشنی ها را به همراه جعفری و رب گوجه فرنگی در قابلمه ریخته و یک فنجان آب اضافه کرده و در قابلمه می گذاریم تا مواد کمی خنک شوند.

-

بعد از چند دقیقه می توانید غذارا سرو کنید و آن را بنوشید.



مشاهده پست مشابه : طرز تهیه خورش داوود پاشا
بازدید :204
دوشنبه 5 اسفند 1398زمان :15:47
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه خورش داوود پاشا

خورش دیوید پاشا یکی از مشهورترین خورش بوقلمون در کشور است. خورش بیشتر در تهیه گوشت مورد استفاده قرار می گیرد و در واقع ماده اصلی این ظرف است. این خورش به دلیل پخت مخصوص و مواد اولیه کم مورد علاقه بسیاری از ایرانیان قرار گرفته و در سالهای اخیر مورد توجه بسیاری قرار گرفته است.

علاوه بر طعم دلپذیر ، خورش دیوید پاشا از نظر ترکیبات مورد استفاده قرار می گیرد و ظاهر آن بسیار شبیه به فوزنجان است. بهترین گوشت برای این خورش گوشت گوسفند است ، اما در صورت تمایل مرغ یا بوقلمون نیز قابل استفاده است.

اکثر مردم ترکیه این خورش را با گوشت چرخ کرده درست می کنند و آن را به کاسه های کوچک گوشتی تبدیل می کنند ، که همچنین برای پخت و پز زمان کمتری نیز می برد. برای تزئین خورش داوود پاشا ، مردم می توانند از چاشنی هایی مانند زعفران ، سس ، رب انار ، بادام یا پسته استفاده کنند. خورش دیوید پاشا را برای ناهار و شام می توانید با برنج سفید سرو کنید.

نادیده گرفتن ارزش غذایی فراوان این خورش ، ارزش درمانی آن توجه ما را به خود جلب می کند.

خورش داوود پاشا طعم خوبی برای نعناع ، رب انار و پیاز دارد. می توان گفت که این خورش سرشار از گوشت دارای پروتئین و کلسیم بالایی است و برای همه سنین بخصوص سالمندان و کودکان مناسب است. این خورش احساس خوبی به نگه داشتن بیشتر گوشت در آن می دهد و باعث می شود فرد ساعت ها احساس گرسنگی نکند.

نمونه هایی از خورش های مشابه شامل خورش گوشت گاو و گوشت گاو ، خورش قرقاول با مرغ ، خورش گولاش و خورش قارچ است.

عناصر

گوشت چرخ کرده: 1 کیلوگرم

پیاز رنده شده: 2 عدد

پودر نعناع خشک: 1 قاشق غذاخوری

رب انار: 2 قاشق غذاخوری

کره: به میزان لازم

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

دارچین: به میزان لازم

آب: 1 لیوان

مراحل پخت

مرحله 1

در یک کاسه مناسب ، گوشت چرخ کرده را که ترکیبی از گوشت گوسفند و گوشت گاو است ، با پیاز رنده شده ، ادویه جات و نمک ترکیب کنید.

گام 2

سپس اندازه گردو را با دست درست کنید.

مرحله 3

گوشت دلچسب را درون یک ظرف قرار داده و در یخچال قرار دهید تا آنها را بگیرد

مرحله 4

مقداری کره را درون تابه بریزید و گرم کنید.

مرحله 5

پیازهای باقیمانده را رنده کنید ، داخل قابلمه بریزید و کمی آبکش کنید.

مرحله 6

بعد از اینکه پیازها کمی طلایی شدند ، رزماری را در یک قابلمه ریز سرخ کنید.

مرحله 7

در این زمان ، پودر نعناع خشک شده را به نخود اضافه کرده و با گوشت آن را صاف کنید.

مرحله 8

رب انار را در یک لیوان آب خوب حل کنید ، سپس آن را به قابلمه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا گوشت اجازه ندهد.

مرحله 9

در آخر صبر کنید تا مواد جوشکاری داخل و خارج شوند.

مرحله 10

بعد از نیم ساعت که مواد غذایی خنک شد ، آن را درون ظرف مورد نظر برای سرو بریزید.



مشاهده پست مشابه : سالاد چغندر و سیب زمینی
بازدید :165
دوشنبه 5 اسفند 1398زمان :15:44
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سالاد چغندر و سیب زمینی

چغندر گیاهی شیرین و خوشمزه است که یک میان وعده ساده اما سالم ایجاد می کند. اگر به دنبال سالادمتفاوت هستید ، سالاد چغندر بهترین انتخاب برای شماست. این گیاه برای سلامتی انسان فواید زیادی دارد.

بعد از سالها خوردن سالادبا سس چرب ، زمان آن رسیده است که آن را تغییر دهید. شما باید از مواد سالم مانند چغندر در سالادهای خود استفاده کنید تا از آن لذت ببرید. سالاد چغندر و سیب زمینی نیز سالادهای خوبی و سالم هستند. آنها نه تنها حاوی مواد مغذی ضروری مانند ویتامین B ، آهن ، منگنز ، مس ، منیزیم و پتاسیم هستند بلکه برای سلامتی انسان نیز مفید هستند.

خواص چغندر:

چغندر سرشار از نیترات است. در داخل بدن به اکسید نیتریک تبدیل می شود. اکسید نیتریک ترکیبی است که رگ های خونی را شل می کند و باعث می شود فرآیند اکسیژن رسانی به خوبی انجام شود. چغندر نه تنها بر فشار خون بلکه بر قلب تأثیر مثبت دارد. سرشار از بتائین ، ویتامین B و اسیدفولیک است که می تواند سطح هموسیستئین را کاهش دهد. مقادیر بالای هموسیستئین خطر ابتلا به بیماری های قلبی و آسیب به شریان ها را افزایش می دهد.

مطالعات نشان می دهد که نیترات استقامت و استقامت را افزایش می دهد. مطالعات نشان می دهد که توانایی بدن در تولید اکسید نیتریک با افزایش سن کاهش می یابد. بنابراین می توانید با استفاده از چغندر این عملکرد را افزایش دهید. اکسید نیتریک رگهای خونی را شل کرده و جریان خون به مغز را افزایش می دهد. با افزایش گردش خون ، عملکرد مغز بهبود می یابد. این برای افراد مسن بسیار مهم است. رومیان و یونانیان به جای غذااز چغندر استفاده می کردند. یونانیان بر این باورند که چغندر بهترین ماده غذایی برای خنک کردن خون است. چغندر سرشار از فیبر است و می تواند یبوست را به خوبی درمان کند. یک فنجان چغندر می تواند 5 گرم فیبر را وارد بدن شما کند. این الیاف عموماً فیبرهای نامحلول هستند و به کاهش یبوست ، بواسیر و دیورتیکولیت کمک می کنند.

انواع دیگر سالاد: سالاد خیار با خامه و پیاز ، سالاد کانگورو ، سالاد آلمانی و سالاد قارچ.

عناصر

سیب زمینی متوسط: 3 قطعه

چغندر متوسط: 3 قطعه

سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری

پنیر کره: 2 قاشق غذاخوری

خلاصه ماست: یک کاسه

سیر رنده شده: 2 حبه

باشد: مقدار مورد نظر

نمک: انتخاب شما

مراحل پخت و پز

مرحله 1

ابتدا چغندرها و سس را با کمی روغن زیتون رنده کرده و نرم کنید و آنها را فشار دهید.

مرحله 2

سیب زمینی ها را درون مکعب های کوچک خرد کنید و آنها را قهوه ای کنید تا تند شود (یا می توانید آنها را بپزید).

مرحله 3

سیب زمینی و چغندر را در یخچال نگه دارید.

مرحله 4

سیر را در حین انتظار رنده کرده و پنیر را هم بزنید.

مرحله 5

برای تهیه سس ، مواد دیگر (ماست ، مایونز ، پنیر ، نمک و سیر) را مخلوط کرده و کنار بگذارید.

مرحله 6

پس از خنک شدن چغندر و سیب زمینی ، با سس مخلوط کنید.

مرحله 7

سالادچغندر خود را با شوید خرد شده خرد کنید و با سایر مواد آن را چاشنی بزنید.

مرحله 8

سالادشما آماده است.



مشاهده پست مشابه : طرز تهیه اکبر جوجه
بازدید :200
دوشنبه 5 اسفند 1398زمان :15:42
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مرغ اکبر یکی از غذاهای سنتی مردم مازندران است. در واقع این نام از مخترع آن آقای اکبر کلبادی نژاد است که رستوران ها و شعب متعددی را در شمال کشور برپا کرده است.

این غذای سنتی و اصیل در اصل از شهر گلوکا در مازندران سرچشمه می گیرد که به دلیل طعم بی نظیر آن بسیار سریع در بین سایر شهرها پذیرفته می شود. بنابراین می توانید این غذاهای سنتی مازندران را حتی در بیشتر شهرهای جنوبی پیدا کنید و از طعم و مزه خوشمزه آن لذت ببرید.

اکبرجوجه مازندران سرزمین غذا غذالند

غذای اصلی مرغ اکبر با مرغ تهیه می شود. به همین دلیل ممکن است طعم این غذادر مازندران و رستوران های محلی در شمال ایران با سایر شهرهای ایران کاملاً متفاوت باشد. زیرا در اکثر شهرهای دیگر معمولاً برای پختن آن از مرغ استفاده می کنند. می توان گفت که غذای اکبر در مقایسه با سایر غذاها و جوجه ها ، طعم و مزه متمایزی دارد ، در صورت طبخ و تهیه آن طبق دستور آشپزی حرفه ای وی. وجود زعفران و رب انار در این سس مخصوص ، این طعم را بی نظیر کرده است. زیرا رب انار کاملاً متفاوت و به دلخواه افرادی که عاشق غذای محلی هستند ، متفاوت است.

شیره مرغ معمولاً با برنج زعفران خورده می شود. با این حال ، این ظرف به همراه برنج سفید نیز طعم خاص و به یاد ماندنی خود را دارد. اگر قصد سفر به شمال ایران را دارید ، پیشنهاد می کنیم این غذارا در یکی از رستوران های معروف شمال ایران امتحان کنید تا این سفر را در خاطر داشته باشید.

از دیگر غذاهای شمالی ایران می توان به کدو تنبل pilaf ، ماهی ملاتا ، مرغ ناردینی ، مرغ با خورش پرتقال ، خورشت قورمه ای و خورش ترشک اشاره کرد.

عناصر

مرغ: 1 کیلوگرم

روغن مایع: 1.5 لیوان

لیمو ترش: 1 عدد

دم کرده زعفران: 1 قاشق غذاخوری

رب انار: 2.5 فنجان

نمک: به میزان لازم

فلفل سیاه: به میزان لازم

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا مرغ را تمیز کرده و وسط آن را نصف کنید و بعد بشویید.

گام 2

در یک کاسه جداگانه ، آب لیمو را بگیرید و نمک ، فلفل و زعفران را اضافه کنید.

مرحله 3

سپس مرغ را در مواد آماده شده قرار داده و سپس مرغ را با سلفون بپوشانید.

مرحله 4

ظرف را به مدت 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا کاملاً طعم دهنده مواد باشد.

مرحله 5

سپس در قابلمه ای ریخته و حرارت را کم کنید تا روغن داغ شود.

مرحله 6

بعد ، مرغ را در ماهیتابه سرخ کنید و تا زمانی که برشته شود سرخ کنید.

مرحله 7

مرغ را داخل ظرف بگذارید و سس انار را روی آن بریزید.

مرحله 8

این ظرف معمولاً با برنج سرو می شود



مشاهده پست مشابه : تهیه غذا کیبو
درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آرشیو
خبر نامه


معرفی وبلاگ به یک دوست


ایمیل شما :

ایمیل دوست شما :



چت باکس




captcha


پیوندهای روزانه
  • آرشیو لینک ها
آمار سایت
  • کل مطالب : 4
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 18
  • بازدید کننده امروز : 18
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 24
  • بازدید ماه : 31
  • بازدید سال : 756
  • بازدید کلی : 2302
کدهای اختصاصی